Algemene elektriciteitswerken 

Werken aan uw elektriciteitsinstallatie laat u het best uitvoeren door een vakman. Zo bent u zeker dat uw installatie niet alleen veilig, maar ook conform de wet is. Wilt u uw elektriciteit renoveren in Antwerpen en bent u op zoek naar een professional die dit voor u kan doen? Dan is de firma Weni de beste keuze.

Duurzame, kwalitatieve oplossingen voor uw elektriciteit

Weni heeft een oplossing voor bijna elk elektriciteitsprobleem. We kijken al uw leidingen na en vervangen deze indien ze te oud zijn of niet goed meer functioneren. We breiden uw installatie uit en passen zekeringskasten aan. We plaatsen extra stopcontacten en voeren alle nodige elektriciteitswerken uit. Alles wordt naar wens en budget van de klant uitgevoerd.

Voorbereiding keuring

Ook voor de keuring van elektriciteitsinstallaties kunnen we u verder helpen. Om te beginnen controleren we de volledige installatie en indien er inbreuken zijn, lossen we deze op. Ook voorzien we u van de nodige tekeningen, zodat u over alle documentatie beschikt voor een reglementaire keuring.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Laat uw elektriciteit renoveren door Weni in Antwerpen en u zult er geen spijt van krijgen. Ook met uw sanitair en andere kluswerken kunnen we u trouwens verder helpen. Hebt u vragen over onze diensten, wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw project of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

shutterstock_2063093864.jpg
 

Neem contact op

Druivenlaan 23 - 2390 Malle

+32 3 303 72 58

Bedankt voor de inzending!