Zonsondergang op Zonnepanelen

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

Leg Je Groene Energie in de Ervaren Handen van Weni Solar , Specialist in Zonnepanelen, thuisbatterij & electrische laadpalen  . Kwalitatieve, duurzame zonnepanelen plaatsen?!  Vakkundig personeel

 

Zonnepanelen 

 
IMG-20220112-WA0003 (2).jpg
 
 

Omvormers

Omvormers zijn het hart van elke PV-installatie. Ze zetten zonnestroom om naar netstroom. Weni Solar  levert hoogwaardige residentiële- en projectomvormers van Huawei, Solis Fronius SolarEdge Enphase  en Growatt.  Kies uit verschillende fasen en typen omvormers: stringomvormers, micro-omvormers, hybride omvormers of optimizers. Al onze omvormers hebben uitgebreide installatie-instructies. 

 Twijfel je welke omvormer het beste bij jouw PV-project past? Stel je vragen in de chat of neem contact op met het weni   Team.

255307-huawei-sun2000-8ktl-m1-express-levering-0 (1)_edited.jpg
 
SAM6622--0.jpeg

Thuisbatterij

Onze merken

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is een accu met een grote capaciteit die al je apparaten van stroom kan voorzien voor een bepaalde periode. De batterij, ook wel bekend als een thuisaccu, wordt meestal met zelf opgewekte zonnestroom geladen, waardoor de batterij feitelijk gratis stroom voor je bewaart. Je kan deze energie op een later moment weer gebruiken, zonder stroom af te nemen van het elektriciteitsnet. Je bent dus nog minder afhankelijk van je energiemaatschappij.

Heb je nog geen zonnepanelen? Wij plaatsen zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij. Dit levert doorgaans het hoogste rendement. Alles gebeurt tegelijk, zowel de plaatsing van de zonnepanelen als de omvormer en de batterij. Ook de aansluiting  en indienststelling doen we op dezelfde dag.


Bij een nieuwe installatie plaatsen we meteen een Hybride omvormer. Aan een hybride omvormer kan je direct een thuisbatterij aansluiten. Dit is goedkoper dan een omvormer met een bijkomende tussenomvormer die de lading van uw batterij regelt. Het rendement is doorgaans groter en er is minder kans op fouten of problemen met compatibiliteit.

  • Een thuisbatterij plaatsen terwijl de zonnepanelen worden geplaatst is doorgaans goedkoper. Het rendement is doorgaans hoger.

  • Met onze geavanceerde software berekenen we meteen de terugverdientijd van uw installatie met zonnepanelen en thuisbatterij. Een thuisbatterij is doorgaans sneller terugverdiend wanneer deze werd geplaatst in combinatie met een Hybride omvormer..

 

Vraag offerte aan

Bedankt voor de inzending!