Uw garantie voor kwalitatief sanitair

Op zoek naar een loodgieter voor uw sanitair in Antwerpen? Dan helpt Weni u uit de nood. We voeren kleine en grote sanitaire werken uit, maar ook voor een complete badkamerrenovatie   staan wij paraat.

Kleine en grote sanitaire werken

Loodgieter

Er zijn tal van redenen waarom u een goede loodgieter kunt gebruiken. Misschien wilt u uw huidige badkamer uitbreiden of uw bad vervangen door een douche. Of misschien wordt het tijd om uw huidige toilet te vervangen voor een nieuw exemplaar. Bij Weni kunt u rekenen op een professionele uitvoering van alle werken. Bovendien gebruiken we enkel kwaliteitsmerken om een duurzaam resultaat te garanderen.

Herstellingen en totaalrenovaties

Ook voor kleine en grote herstellingen aan uw sanitair helpt Weni u graag verder. Contacteer ons bij problemen en wij komen u zo snel mogelijk depanneren. Wilt u uw badkamer van top tot teen in een nieuw kleedje steken? Weni is een expert in badkamerrenovatie van A tot Z. Volledig volgens uw wensen en binnen uw vooropgesteld budget.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Weni in Antwerpen en wij komen graag langs om de uit te voeren werken te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

 
 

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!