Schilderwerken met gedetailleerde afwerking

shutterstock_405165529.jpg

Bent u op zoek naar een ervaren schilder voor de binnenafwerking van uw woning? Ook dan zit u goed bij Weni. We voeren alle mogelijke schilderwerken in Antwerpen uit in uw woning en zorgen voor een verzorgd resultaat met oog voor detail. Geen lelijke strepen of slechte afwerking, maar een professioneel resultaat waar u veel plezier aan zult beleven.

Grote keuze uit verschillende kleuren

Bij ons hebt u als klant de volledige vrijheid om uw verf en kleuren te kiezen. We werken met alle merken, afhankelijk van uw wensen en budget. We bekijken altijd samen met u wat de mogelijkheden zijn. Geen idee welke kleuren het best passen in uw interieur? Dan geven we graag kleuradvies en proberen we enkele kleuren uit.

Schilderen van schrijnwerk en meubels

Weni schildert niet alleen uw binnenmuren, maar alle mogelijke oppervlakken die een lik verf kunnen gebruiken. Zo schilderen we ook al uw schrijnwerk (deuren, trappen, raamkozijnen,...), maar ook allerlei meubels. Eerst worden deze geschuurd om ze vervolgens van een frisse laag verf te voorzien. Zo zien uw oude meubels er op slag weer helemaal nieuw uit.

Vraag uw offerte aan

Weni is uw vakman bij al uw renovatiewerken. Zo plaatsen we een nieuwe badkamer, voeren we allerlei kluswerken uit en zorgen we voor uw elektriciteit en sanitair. Wilt u van onze diensten gebruik maken? Aarzel dan niet en neem contact op met Weni in Antwerpen voor al uw schilderwerken.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!