Uw adres voor allerhande kluswerken

Bent u geen fan van klussen maar hebt u wel een lange lijst met karweien die in en rond uw woning moeten opgeknapt worden? Dan werkt Weni dat lijstje graag voor u af. We voeren allerlei kluswerken in Antwerpen en omgeving uit.

Hardware tools

Kleine en grote klussen

U kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het. We doen kleine karweiwerken, zoals lampen en stopcontacten vervangen of verlichting ophangen. Ook zijn we een krak in het monteren van meubels. Daarnaast plaatsen we ook zonneluifels, klinken herstellen, vaatwas/wasmachine/droogkast/ aansluiten. TV plaatsen en aansluiten, met of zonder muurbeugel, inclusief aanpassen elektriciteit of kast om te kunnen plaatsen. Ikea kasten monteren enz. Hebt u enkele kleinere werken waarvan u niet goed weet wat te doen of wie te bellen? Laat het ons weten en misschien hebben we wel een oplossing.

Afspraak is afspraak

Onze firma hecht veel belang aan een goede reputatie. Daarom dragen we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Kiest u ervoor om onze diensten in te huren, dan mag u er zeker van zijn dat de kluswerken binnen afzienbare tijd correct en degelijk worden uitgevoerd. Voor ons is een afspraak namelijk ook echt een afspraak.

Overtuigd? Neem contact op

Weni komt graag langs in Antwerpen en omstreken om al uw kleine en grote klussen op te knappen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.

Hebt u specifieke diensten nodig voor uw elektriciteitsanitair of schilderwerken? Ook dan kunt u een beroep doen op onze vakkennis. Vraag zeker naar meer informatie over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!