top of page
Zonnepanelen

We plaatsen ook zonnepanelen zonder thuisbatterij. Niet iedereen is immers gebaat met een thuisbatterij. De meeste huiseigenaren zijn echter wel gebaat met zonnepanelen op hun dak. Zelfs met een slecht rendement is het dikwijls nog steeds beter dan geen zonnepanelen plaatsen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen bestel je eenvoudig online bij Weni Solar . Of je nu op zoek bent naar hoog vermogen zonnepanelen, Black White zonnepanelen, All Black zonnepanelen, Glas-glas zonnepanelen of Bifacial zonnepanelen, wij hebben het in huis. Ons brede assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige PV-panelen die voldoen aan alle internationale eisen (minimaal IEC 61215 en 61730). Onze producten zijn geregistreerd in het BCRG kwaliteitsregister en de meesten staan op de TIER 1-lijst. We leveren: Denim, Longi, Phono, Trina en Meyer Burger. Deze merken zonnepanelen hebben uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties, zodat jij jouw klant het beste kunt bieden. 

Daarnaast kun je altijd rekenen op uitgebreide merkonafhankelijke ondersteuning en service van het Weni solar  Salesteam. Heb je vragen over welke type zonnepaneel je het beste kunt gebruiken voor jouw PV-project? Neem contact via chat .

Onze Projecten 

Wie geen zonnepanelen plaatst, zal altijd het hoogste tarief voor elektriciteit betalen. Met de steeds maar stijgende elektriciteitsprijzen zijn dat geen al te goede vooruitzichten.

 

Vooral mensen die thuis zijn tijdens de dag of een thuiskantoor hebben, zullen minder kiezen voor een thuisbatterij. Het rendement voor een thuisbatterij is lager wanneer je al in staat bent om zoveel mogelijk stroom overdag te gaan gebruiken.
 

Zonnepanelen zijn zo goed als altijd een goede investering. Soms is het systeem van een digitale meter zelfs goedkoper dan een terugdraaiende teller. Vraag ons om en berekening voor uw specifieke situatie.

Huis
Offerte

Offerte aanvragen 

Bedankt voor je bericht !

bottom of page